vineri, 31 august 2012

BMW G-Power G6 - La ce visează bărbaţii

Hmmm, mă întreb: oare are opţiuni de dotare şi un vagin...sau poate o pereche de sâni? E curios...barbaţii chiar la asta visează? Au trecut de visele nocturne cu Pamela Anderson sau altă măiastră pereche de sâni, ca să viseze la "capodopere de fier pe patru roţi"? Compară motorul V10 cu sânii Pamelei? Sau deja sânii noştri sunt comparaţi sau etichetaţi de categoriile de motoare: " ce sâni are asta(termenul de "sâni" fiind varianta mai soft)... v10, frate, sigur accelereaza în pat în 4.5 sec la sută". Caii putere unde să-i punem oare? La capacităţile noastre de a rezista în pat? Sau la lungimea picioarelor (musai pana în tavan)? Oare suntem îndeajuns de aerodinamice...fund, sâni, picioare, toate ajung la un cuplu maxim de 580 Nm la 6200 de rotaţii/minut?

Îmi este teamă să primesc sau să dau răspunsuri acestor întrebări. Cred ca m-aş speria. BMW-ul ăsta e mai presus de orice femeie. O spun eu, că sunt femeie, darămite un barbat. "Bestia" pe patru roţi se cumpăra ca să se facă rost de bestia pe 2 picioare cu care va împarţi patul. Oare să judecam gândirea comparativă şi cât se poate de simplistă a barbaţilor din acest punct de vedere? Poate e mai simplu şi mai acceptabil să ne catalogheze după viteză maxima, cai putere, acceleraţie, fibră de carbon şi jante decât după "fată cuminte, nu te atingi, frate, de ea, las-o", "e bună, dar nu ştie să dea din fund", "curvă de colecţie, merge". Poate e un limbaj specific masculilor, pe care ar trebui pur şi simplu să-l acceptăm.

Să sperăm că, totuşi, nu vom fi înlocuite de astfel de maşinării. Poate nu vor deveni atât de performante încât să gătească, să prezinte un pat cald când vine saracuţul de la muncă, să spele hainele şi să calce şi chiar să aibă în dotare o pereche de sâni şi un vagin (sau mai multe). Speranţa moare ultima!
 
 
04.07.2006

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu